Emilio Aguayo și Lucy Charles câștigă al 35-lea Triatlon al vulcanului

Van Lierde and Bartlett win the XXVIII edition of IRONMAN Lanzarote
Van Lierde and Bartlett win the XXVIII edition of IRONMAN Lanzarote
iunie 4, 2019
Găsește-ți piața și fii puternic cu ea.
februarie 17, 2020
Emilio Aguayo și Lucy Charles câștigă al 35-lea Triatlon al vulcanului

Emilio Aguayo și Lucy Charles câștigă al 35-lea Triatlon al vulcanuluiSpaniolul a terminat o reprezentație excelentă la cea de-a 35-a ediție a celui mai vechi triatlon din Spania, în timp ce englezii erau imbatabili, arătându-și Marea formă în care se află în prezent.

Aproximativ 470 de sportivi s-au întâlnit sâmbătă,

4 aprilie, în apropiere de Clubul de La Mos craciun pentru a concura în cea de-a 35 Vulcan Triatlon timpul noros, dar cu temperatură bună dimineață, fără a temut de vânt, care a favorizat cursa buna condiții pentru participanți.

Cel mai vechi eveniment de triatlon din Spania este pentru mulți triatlon o modalitate de a se testa pentru cel de-al 28-lea Ironman Lanzarote, care va avea loc în acest an, pe 25 mai. Acesta este motivul pentru care atât câștigătorul ultimei ediții a vulcanului Triatlon, spaniolul Emilio Aguayo și Englezoaica Lucy Charles, recentul campion Ironman din Africa de Sud, au început ca favoriți.Aproximativ 470 de sportivi s-au întâlnit sâmbătă,

La întrecere de înot (1,5 km) a început la ora 10:00 a. m. la laguna de La Moș crăciun, în cazul în care primul să iasă din apă a fost Tenerife Ricardo Hernandez, urmat de liderii actuali ai Canare Triathlon series, Raul Lecuona și Emilio Aguayo. În categoria femeilor, Lucy Charles, care a spus cu câteva zile înainte de competiție că va lua asta ca pe o sesiune de antrenament, fiind într-o stare atât de bună a ieșit din apă mai întâi cu un timp de 18 minute și 08 secunde.

În timpul concursului de biciclete (40 km.) Aguayo s-a dovedit a fi într-o formă bună, cu cea mai bună etapă parțială, plasându-se pe primul loc în cursă în timp ce trecea prin Caleta de Caballo spre Famara, reușind să oprească ceasul cu un timp de 56 de minute și 51 de secunde. La rîndul său, Charles finalizat cel de-al doilea-cel mai bun parțială scena pentru acest segment, cu un timp de 01h.05.13, după Tessa Kortekaas, Olandeză care trăiesc în Lanzarote, care au finalizat parțială etapă, cu un timp de 1h.03.20.

În ultimul segment, Aguayo închis funcționare a circuitului (10 km)În ultimul segment, Aguayo închis funcționare a circuitului (10 km)

cu o parțială etapa a 32 de minute și 31 de secunde, intrand la linia de sosire ca câștigător al 35-Vulcan Triatlon cu un timp total de 1 ore, 52 minute și 27 de secunde, înainte de Germania lui Stefan Schmid (1h.55.34) și Tenerife Lecuona cu 1h.55.46, care și-a consolidat poziția dominantă în Canare Triathlon Series. Ricardo Hernández (6) și Juan Luis Díaz (9) au terminat podiumul Canarian.

Pentru ultima femeie segment, Charles a fost, din nou, cu mult înaintea ei cele mai imediate adepți, de a face cele mai bune parțială etapă de timp, cu un timp de 38 minute și 11 secunde, ceea ce i-a permis să puternic câștiga la categoria femei cu un acumulate timp de 2h.05.12. Tessa Kortekaas (2), cu 2h.10.43 și Belgian Amber Rombaut (3), cu 2h.16.28 au fost tovarășii ei la podium de-a 35-a ediție a celei mai vechi triatlon în Spania. Cel mai bun Canarian a fost Tenerife Raquel Arostegui, care a venit pe locul 4, cu o mare participare la seria Canary.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *